Неделя, 19.05.2024, 17:07
Новини Вашето IP - 3.142.164.120
Добре дошли , Guest
Реклами


за реклама
.
,
Новини » 2019 » Март » 7 » Зам.-министър Нанков съобщи какви ремонти предстоят през настоящата година в Област Разград
09:02
Зам.-министър Нанков съобщи какви ремонти предстоят през настоящата година в Област Разград

   Снимка: Архив

 

 


В Разград се проведе дискусия с участието на заместник-министъра на регионалното развитите и благоустройството Николай Нанков заедно с граждани,  представители на бизнеса,  общините и държавните институции. 

 

 

Вече са ясни кандидатите за строителния надзор при рехабилитацията на пътя Русе-Кубрат

 

 

Заместник-министър Нанков съобщи какви цялостни ремонти предстоят през настоящата година в Област Разград: 10 км. от пътя Кубрат – Тутракан на стойност 1 900 000 лева; 20 км. от пътя Пристое – Подайва – Къпиновци – Лъвино за 1 000 000 лева; 9 км. от пътя Разград  - Кубрат за 6 500 000 лева. 

 

 

Участници в гражданския диалог представиха още няколко пътни участъка, чийто ремонт е необходим, към част от тях Нанков пое ангажимент, като запълването на дупките по пътя от разклона за Моргагоново до Самуил.  

 

 

Заместник-министърът увери, че средствата за пътни ремонти ще се увеличат, когато започнат да постъпват в държавния бюджет средствата от тол такси. Той обяви още, че по програма „Региони в растеж” в Област Разград са подписани 12 договора на стойност 40 милиона лева. 

 

 

Коментира и темата със санирането, който процес според него трябва да продължи, но с по-сериозен контрол. В Област Разград са въведени в експлоатация 18 санирани сгради.

 


 

Категория: Новини от региона | Добавено от: kubratnews
Коментари: 0
omForm">
avatar