Неделя, 19.05.2024, 19:35
Новини Вашето IP - 18.188.249.30
Добре дошли , Guest
Реклами


за реклама
.
,
Новини » 2016 » Октомври » 23 » Спортен Фестивал за малчугани се проведе в Кубрат
23:14
Спортен Фестивал за малчугани се проведе в Кубрат

 

 

На 22 октомври в Спортна зала „Кубрат“ се проведе фестивал по хандбал за деца. Мероприятието бе организирано от ПК „Наркооп“ - гр. Кубрат, ЦПЛР – ОДК в Кубрат, както и от местния хандбален клуб.

 

Инициативата се осъществи по повод предстоящия празник 1 ноември – Деня на народните будители. Стартът на игрите бе даден от председателя на кооперацията в Кубрат Искра Антонова. Събитието се организира за първи път.

 

Целта на мероприятието е да направи децата по-здрави, дейни и щастливи. Над 50 деца от СУ „Христо Ботев“ и ОУ „Христо Смирненски“ в Кубрат правиха много и най-различни упражнения. Надпреварваха се в състезания с препятствия и демонстрираха умения по хандбал. Спортният фестивал приключи с раздаването на много балони, подаръци и лакомства за всички.

 

На събитието присъстваха директорът на Дирекция „Просвета, култура и техническо обслужване“ при Община Кубрат Стефан Калинов, директорът на ЦПЛР (Център за подкрепа на личностно развитие) – ОДК Светлана Димитрова, треньори и жители на Кубрат.

 

 

Категория: Новини от Кубрат | Добавено от: kubratnews
Коментари: 0
omForm">
avatar