Неделя, 19.05.2024, 18:21
Новини Вашето IP - 18.222.122.185
Добре дошли , Guest
Реклами


за реклама
.
,
Новини » 2016 » Октомври » 6 » Политическите сили се споразумяха за състава на секционните избирателни комисии в Община Кубрат
09:59
Политическите сили се споразумяха за състава на секционните избирателни комисии в Община Кубрат

 

Представителите на местните ръководства на партиите и коалициите се споразумяха за разпределението на членовете и ръководствата в секционните избирателни комисии на територията на Община Кубрат за предстоящите президентски избори и национален референдум на 6-ти ноември.

 

Консултациите бяха проведени  от кмета на общината инж. Бюрхан Исмаилов в заседателната зала в сградата на местната администрация. Общият брой на секциите в общината е 31. В селата Беловец, Бисерци, Севар и Мъдрево секциите ще са по две, а в останалите населени места ще са по една.

 

В Кубрат общият брой на секциите за гласуване ще е 9, като ще бъдат разкрити още две в МБАЛ - Кубрат и дома за стари хора. Най-много представители в секционните комисии ще има ГЕРБ – 93. БСП – 42,  ДПС – 33, РБ – 25, ПФ – 19, ББЦ – 15, АТАКА – 12 и АБВ – 12. Тепърва предстои да бъде определено къде и колко ще са допълнително разкритите подвижни секции.

 

 

Категория: Новини от Кубрат | Добавено от: kubratnews
Коментари: 0
omForm">
avatar