Неделя, 19.05.2024, 17:42
Новини Вашето IP - 18.188.174.246
Добре дошли , Guest
Реклами


за реклама
.
,
Новини » 2016 » Октомври » 17 » Подменят част от плочките в централната част на Кубрат
19:22
Подменят част от плочките в централната част на Кубрат

 

 

В централната част на град Кубрат вече тече ремонтна дейност по подмяна на плочки. Рехабилитацията на пешеходните пространства  обхваща зона от  Банка ДСК и площад „Възраждане“, района на сградата на общинската администрация, както и част от пешеходното пространство на улица „Цар Освободител“ в центъра на града.

 

Работници вече са премахнали доста от старите плочки и се очаква съвсем скоро те да бъдат заменени с нови, съобщи кметът на общината инж. Бюрхан Исмаилов. Въпреки дъждовното и студено време работниците работят усилено, а най-късно до две седмици тези участъци ще бъдат обновени.

 

„Постепено се опитваме да обновим най-проблемните участъци в централната част на града. Тези места бяха проблематични за пешеходците най-вече през зимата. Корените на дърветата бяха разрушили плочките и тротоарите, а на места се образуваха и локви. Този проблем ще се надяваме да се разреши много скоро. Финансирането се осъществява по Капиталова програма на общината“, уточни кметът на Кубрат инженер Исмаилов.

 

 

Категория: Новини от Кубрат | Добавено от: kubratnews
Коментари: 0
omForm">
avatar