Вторник, 14.05.2024, 13:15
Новини Вашето IP - 52.15.137.91
Добре дошли , Guest
Реклами


за реклама
.
,
Новини » 2019 » Декември » 15 » Обновяват улици в Кубрат, кметът на проверки
23:16
Обновяват улици в Кубрат, кметът на проверки

 


Активно продължават строително-ремонтните дейности в град Кубрат. Това установи днешна проверка на общинския кмет Алкин Неби, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация в Кубрат. 

 

Градоначалникът лично извърши проверки на ремонтните дейности в общинския център съвместно с активни граждани от Кубрат, които споделиха, че такива проверки и контрол са от изключително значение. На ул. "Люлин планина" в лудогорския град днес се полага асфалт, а цялостното асфалтиране на улица та се изпълнява по общински план, като заложените средства се изразходват целесъобразно и под пряк контрол на административния орган.

"Поетите ангажименти се изпълняват на сто процента и това се вижда от всички. Важно е да се отбележи, че работата продължава, а ангажиментите и дейностите, по които работи общината ще продължат", увери кметът Неби. Той посочи още, че общината не е спирала да работи по проекти и да кандидатства по нови такива.

По улицата вече се полагат нови бордюри и нови тротоарни плочки. Извършен е солиден ремонт и на съседната улица "Екзарх Йосиф". В района на Детска градина "Щастливо детство" вече са подменени също тротоарни плочки и бордюри. Ремонти текат и на улиците "Цар Иван Асен II" и "Климент Охридски".

Предстои облагородяване на парк "Вела Пискова", намиращ се между улиците "Ю. Гагарин" и "Люлин планина". Ремонти протичат и на други места в града.


 

Добавено от: kubratnews
Коментари: 0
omForm">
avatar