Неделя, 19.05.2024, 16:36
Новини Вашето IP - 18.220.163.91
Добре дошли , Guest
Реклами


за реклама
.
,
Новини » 2016 » Октомври » 31 » Над 132 000 лв. е отделила Община Кубрат за почистване на пътищата през зимата
08:04
Над 132 000 лв. е отделила Община Кубрат за почистване на пътищата през зимата

 

 


132 600 лева са средствата, с които ще разполага през тази година община Кубрат за почистването през зимата на града и селата от общината. Парите са два пъти повече от миналата година. От местната управа вече са обявили обществена поръчка за поддържане на общинската пътна мрежа и улиците в населените места. Офертите ще бъдат отворени на 16 ноември.

 

Избраният за Изпълнител участник ще трябва да поеме задължението да осигури добра проходимост при зимни условия на общинската пътна мрежа, в зависимост от промените в метеорологичната обстановка през цялото време на действие на договора. При изпълнението се задължава да опазва целостта и чистотата на пътната настилка, живота и здравето на граждани и животни, както и имуществените и неимуществени права на физически и юридически лица.

 

От общината изискват още да се спазват трудовото, екологичното и всяко свързано с предмета на поръчката законодателство и инструкциите за управление на машините. Повече информация, относно изискванията може да намерите в сайта на общината http://www.kubrat.bg/bg/profile/buyerprofile_zop2016.php  /секция/ "Профил на купувача".

 

 

 

Категория: Новини от Кубрат | Добавено от: kubratnews
Коментари: 0
omForm">
avatar