Вторник, 14.05.2024, 08:43
Новини Вашето IP - 18.118.171.57
Добре дошли , Guest
Реклами


за реклама
.
,
Новини » 2019 » Септември » 14 » Кубрат се включи в кампанията "Да изчистим България заедно”
13:06
Кубрат се включи в кампанията "Да изчистим България заедно”

 


Общинската администрация в Кубрат, начело с кмета Алкин Неби, се включи в почистването на града. Това съобщиха от пресцентъра на Община Кубрат. 

 

Акцията се проведе в градси парк "Омол" и бе по повод националната кампания "Да изчистим България заедно”, която се провежда днес, 14 септември.

 

"Тази кампания е необходима за всички нас, като граждани на този град и тази страна. Отправяме призив към жителите на общината да се включат в почистването, за да бъдем пример. Нека заедно почистим пред домовете си, в районите където учим, работим, спортуваме, в парковете и други обществените места на града и общината", посочил кметът Неби.

 

Събраните чували с отпадъци трябва да се поставят до контейнерите за сметосъбиране, а за тяхното извозване до регионалното депо ще се ангажира общината.

 

Кампанията „Да изчистим България заедно” е най-мащабната доброволческа инициатива у нас, която цели да изгради обществена чувствителност по въпросите, свързани с опазването на околната среда. Инициативата се подкрепя от Министерството на околната среда и водите, в партньорство и с общините, сред които е и лудогорската община.

 


 

Категория: Новини от Кубрат | Добавено от: kubratnews
Коментари: 0
omForm">
avatar