Неделя, 19.05.2024, 18:22
Новини Вашето IP - 18.222.122.185
Добре дошли , Guest
Реклами


за реклама
.
,
Новини » 2016 » Октомври » 27 » Издигат трети заместник-кмет на Община Кубрат
13:45
Издигат трети заместник-кмет на Община Кубрат

 


На редовно заседание, провело се на /25 октомври/ местният парламет в Кубрат гласува докладна, отнасяща се за разкриването на нови длъжности в общинската администрация. С  12 гласа „за“ от мнозинството и 8 „против“ от групата на ДПС точката бе приета. На заседанието стана ясно, че ще бъде издигнат трети зам.-кмет на общината и трима служители  в дейноста по спорта и физическата култура.

 

С това общата численост в администрацията ще стане  85. Все още обаче не е ясно кой ще е третия зам.- кмет на общината. Мотивът на управляващите с избора на новия кмет е той да облекчи работата в администрацията и да повиши ефитивността на управленския апарат. 


На сесията бе гласувано и предложение за увеличение на таксите за детските градини и детската ясла в града, но то бе отхвърлено. Направени бяха изменения и допълнения за определяне размера на местните налози на територията на община Кубрат. Утвърдена бе и нова структура на ОП „Социални услуги“  с нови 5 щатни бройки. На заседанието бяха разгледани общо 12 докладни.

 

 

Категория: Новини от Кубрат | Добавено от: kubratnews
Коментари: 0
omForm">
avatar