Неделя, 19.05.2024, 18:57
Новини Вашето IP - 18.220.157.151
Добре дошли , Guest
Реклами


за реклама
.
,
Новини » 2016 » Октомври » 18 » Цецка Цачева и Пламен Манушев посетиха Община Кубрат
15:53
Цецка Цачева и Пламен Манушев посетиха Община Кубрат

 

 

Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев   посетиха Община Кубрат. Кандидат-президентската двойка посети първо кубратското село Юпер, а след това и Кубрат. В Юпер Цачева бе топло посрещната от жители и привърженици, а местния пенсионерски клуб „Романтика“ посрещна гостите с песни и вкусна питка.

 

В Кубрат присъстваха областният управител на Разград Манол Кившанов, кметът на Разград д-р Валентин Василев, кметът на Кубрат инж. Бюрхан Исмаилов, кметове на кметства, местни управленци, симпатизанти, жители и гости. Цецка Цачева бе категорична, че националният интерес на страната ни изисква воденето на активна и балансирана външна политика. Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева заяви, че като президент ще се грижи за единството на нацията и за запазването на сигурността в страната. Вицеадмирал Пламен Манушев поздрави присъстващите с думите, че те са наследници на велики българи.

 

 

„България е била силна, когато е била единна. Достатъчно сме се делили 27 години. Цецка Цачева може да обединява, ние ще работим за уважавана и достойна България. Страната ни трябва да остане мирна, трябва да продължим напред в развитието си, заедно със силните европейски народи“, категоричен бе кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент.

 

„Президентската институция трябва да работи за подобряването на условията на живот и работа за всички български граждани. Нужни са усилия от страна на всички институции, за да се завърнат в България нашите сънародници, които по една или друга причина живеят в чужбина. Убедена съм, че е важно да насърчаваме развитието на науката, образованието и бизнеса, които да си сътрудничат помежду си“, каза Цачева.

 

 

Валентин Василев заяви подкрепата си за кандидат-президентската двойка на ГЕРБ. Той подчерта, че е работил с Цецка Цачева и Пламен Манушев в Народното събрание и знае, че те притежават всички качества да бъдат истински обединители на нацията. „Радвам се, че след 70 години в Разград, вие ми гласувахте доверие и днес Разград има десен кмет. Сменихме статуквото, разбихме монопола на двете партии, които работеха само за себе си. Ние работим в интерес на хората“, заяви Василев.

 

 

В Кубрат бяха повдигнати въпроси за построяването на паметник на Хан Кубрат в града, за формирането на евентуална кюрдска държава в съседна държава, както и за имиграцията на много хора в чужбина. Не бяха повдигани въпроси за пенсии и асфалт. Визитата на Цачева продължи с посещение на Тракийската царска гробница край Свещари, както и срещи с граждани и симпатизанти в село Подайва и град Исперих. Днес обиколката на кандидат-президентската двойка завърши с концерт в Разград на площад "Ларго". Кампанията на Цачева и вицеадмирал Манушев продължава утре в град Русе.

 

Видео:

 

 

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Категория: Новини от Кубрат | Добавено от: kubratnews
Коментари: 0
omForm">
avatar