Неделя, 19.05.2024, 16:17
Новини Вашето IP - 3.147.59.31
Добре дошли , Guest
Реклами


за реклама
.
,
Новини » 2016 » Октомври » 24

 

 

Благоевград.
В мултифункционалната зала на Американския университет в България президентът Росен Плевнелиев ще открие глобалната конференция “Teach for all“ под надслов „Да преоткрием образованието“. В събитието ще вземе участие и вицепремиерът и министър на образованието и науката Меглена Кунева.

***
Пазарджик/Панагюрище.
От 12.00 часа в Панагюрище министърът на регионалното развитие и благоустройство Лиляна Павлова ще даде старт на строителството на язовир „Луда Яна“. Церемонията, с която се възобновява изграждането на обекта, ще се състои на строителната площадка на съоръжението. В 14.00 часа министърът ще открие са ... " Прочетете още "

Категория: Новини от страната | Добавено от: kubratnews | Дата: 24.10.2016 | Коментари (0)

 

 

През нощта и утре времето ще бъде предимно облачно. Сутринта на много места в равнините и низините ще е с мъгла, по-трайна в северозападните райони и главно там ще има ръмежи. През деня ще духа слаб източен вятър. По-значителни разкъсвания на облачността ще има в планинските райони в часовете около и след обяд.

 

Минималните температури ще са между 8° и 13°, а максималните - между 13° и 18°, в югозападните райони до 20-21°. Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца, след обяд ще започне да се понижава, оставайки по-високо. Това съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрол ... " Прочетете още "

Категория: Новини от страната | Добавено от: kubratnews | Дата: 24.10.2016 | Коментари (0)

 

 

Поредното заседание на Общинския съвет в Кубрат ще се състои  на 25 октомври от 14.00 часа в ритуалната зала на читалището в града – съобщиха от общинската управа в Кубрат.

 

Първа точка от дневния ред ще включва определянето  и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на общината.

 

Предстои да бъде разгледана и докладна за изменение  и  допълнение  на  Наредба за  определяне  размера  на местните налози. Ще бъде разгледана също и докладна за одобряване на структурата и общата численост на общинската админ ... " Прочетете още "

Категория: Новини от Кубрат | Добавено от: kubratnews | Дата: 24.10.2016 | Коментари (0)